FunFit

Liikuntakeskus FunFit on tarjonnut liikunnan iloa Kouvolan ydinkeskustassa jo vuodesta 2003. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee ja kannustaa sinua aina mielellään!

Laajensimme tarjontaamme helmikuussa 2015, kun  Training For Warriors tunnit alkoivat, tule sinäkin mukaan! Kts. www.tfwkouvola.com

Tarjoamme monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja aina ohjatuista ryhmäliikunta-, cycling- jooga ja tanssitunneista lasten liikuntaan. Uusi kuntosalimme palvelee kaikenkuntoisia ja -ikäisiä naisia ja miehiä.

Siirryimme huhtikuussa 2017 uusiin  tiloihin ja käytössäsi on markkinoiden trendikkäimpiä Star Track ja David kuntosalivälineitä. Salin laadukkaat TechnoGym-laitteet ovat jokaiselle liikkujalle helppoja ja miellyttäviä käyttää.

Uusi ryhmäliikuntatilamme on todella laadukas, käyttäjämukavuus huippuluokkaa. Cyclingstudiossamme pääset sisäpyöräilyn makuun omalla maisemalla tai seuraamalla viedeotykillä omaa sykettäsi jotta tiedät millä tehoilla kannattaa treenata.

Personal trainer palvelumme ja kiinteytysryhmämme palvelevat monenkuntoisia liikkujia.  Liikuntapalveluiden ohella tarjoamme käyttöösi UltraTan-solariumin.