Ryhmäliikunta

Meillä jumpataan aamulla, päivällä ja illalla. Valikoimassamme on tunteja sekä aloittelijoille että kokeneille harrastajille. Henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon!

Meiltä löytyy suosikkilajeja laidasta laitaan; Piloxing, kahvakuulaa, suosittua zumbaa tai  hot body joogaa.  Les Mills tunneista suositummat ovat meillä aikatalulussamme. Monipuolisuus liikunnassa on motivoivaa ja pääset tuloksiisi tehokkaammin.
Kevätkautemme on monipuolinen ja haastaa sinutkin liikkumaan ja nauttimaan siitä. Oletko kokeillut LAVIS-lavatanssujumppaa;  ihastuttaa pejantaisin, tai pilates rullausta keskiviikkoisin?

Kuntosali

Kaikenkuntoiset naiset ja miehet ovat tervetulleita meille kuntoilemaan! Hyvinvarustellussa kuntosalissamme on uudet Star Track, David sekä TechnoGymin laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset laitteet. Vapaita painoja löytyy tarvittaessa jokaiseen makuun. Kuntosaliharjoittelu on mahdollista myös oman personal trainerin kanssa, kysy palveluistamme lisää.

Varaa rohkeasti aika ohjaukseen, niin autamme sinut kuntoilun alkuun. Saat käyttöösi veloituksettoman kunto-ohjelman, jonka avulla harjoittelustasi tulee entistä tehokkaampaa.

Cycling

Sisäpyöräilytunneillamme hiki lentää ja rasva palaa tehokkaasti! Upea pyöröilystudiomme kutsuu sinua treenaamaan. Cycling sopii kaikille, oletpa sitten aloittelija tai jo kovakuntoinen harrastaja. Opastamme sinut turvallisesti alkuun ja tutustutamme sinut Body Bike Supreme -merkkisten pyöriemme säätöihin.

Sisäpyöräilytreeni on kestoltaan 30-75 minuuttia.Cycling 30` treeniin voi hyvin yhdistää coretrimmiin 30`. Voit polkea tunneilla oman kuntosi ja vireesi mukaan. Ohjaajamme kannustavat sinua huikeisiin hikihetkiin omassa studiossamme. Poljemme seinään tykitetyllä maisemakuvilla  ja reiteillä. ohjattu sykeseuranta, Poljemme ajoittain ohjatulla syketreenillä, joka on loistava motivaattori treenin tehoksi.

Tanssitunnit

FunFit-tanssitunneillamme pidetään hauskaa hyvän musiikin tahdissa. Tanssiminen on mainio vastapaino perusjumpalle. Räätälöimme myös erilaisia tanssitunteja yksityisryhmille esim bollywood tai hip hop tunteja.Piloxing, Zumba Fitness, LM Body Jam , LM Sh`bam..tanssivaihtoehtoja löytyy! Tutustu rohkeasti tanssin maailmaan osaavien opettajiemme rytmittämänä. Tanssituntimme tarjoavat liikunnan iloa parhaimmillaan: hauskuutta ja tehokkuutta kuntoon ja ikään katsomatta. Tule mukaan fiilistelemään kanssamme!

Lasten tanssiliikunta

FunFitissä liikunnan ilo on koko perheen juttu. Valikoimassamme on monipuolisesti liikuntaa eri-ikäisille lapsille.Kids Bailatino®-tunnilla kokeillaan latinalaistansseja leikin varjolla sunnuntaisin 3-6 vuotiaille sunnnuntaisin klo 16.45, Äiti+naperojumppa 1-4v. lapsille keskiviikkoisin klo 10.30 ja Äiti-vauvajumppa tarjoaa äidille hauskan ja hellyttävän liikuntahetken pienokaisen kanssa torstaisin klo 10.30.

Nuorten 10-15 v  Teens Dancing Warriors tunnilla nautitaan hauskasta ja vauhdikkaasta tanssi-liikunnasta ja voimme treenata myös sotureiden lailla. Pääpaino tanssissa kuitenkin.
TFW Kids Action, voima&tempputeema 5-9 vuotiaille lauantaisin klo 10.15.
Kids & TEENS 10-15 vuotiaille TFW Hurrikaani treeni keskiviikkoisin klo 15.40.

Järjestämme liikuntasynttäreitä, TFWsoturisynttäreitä, zumbasynttäreitä sekä muita teemahetkiä lapsille. Kysy lisää ja pyydä tarjous. Teemme juhlista hauskan liikuntaelämyksen! info@funfit.org

Solarium

Meiltä löytyy 63-putkinen markkinoiden ykkössolarium Ultra Tan, jota on helppo käyttää. Laitteessa on terveysvaikutteiset D-vitamiiniputket, kasvotehostimet, iImastointi, jäähdytys ja mahdollisuus kuunnella rentouttavaa musiikkia. Uudet, entistä tehokkaammat putket takaavat upean rusketuksen.

Personal Training

FunFit Personal Training on tarkoitettu sinulle, joka haluat yksilöllistä valmennusta! Personal Trainerin avulla saat ohjeet ja viikottaista tukea painonhallintaan, tavoitteelliseen kuntoiluun ja uusien terveellisten elämäntapojen opetteluun. Saavutat pysyviä tuloksia!

FunFit Kaveri-paketti on tarkoitettu niille, jotka haluavat treenata ystävän kanssa. Onko sinulla kaveri, puoliso tai sukulainen, jonka kanssa tuskailet kuntoilu & painonhallinta-asioita. FunFit tarjoaa Personal Trainingin kaveripaketteja, jotka sovelutuvat ehkä juuri teille!

Sovi aika Personal Trainerin kanssa, ja kerro tavoitteistasi. Räätälöimme sinulle toimivan paketin, jossa on huomioitu sinun tavoitteesi, aikataulusi sekä tarvitsemasi tuen määrä. Alkuhaastattelu ei maksa sinulle mitään, eikä velvoita sinua ostamaan palvelua.

Body Shape Fun Trainer 6 viikkoinen kiinteytyskurssi

on juuri sinulle joka haluat liikuntatottumuksiisi pysyvästi ryhtiä ja olet valmis saamaan tuloksia. Kurssin aikana siistit ruokatottumuksiasi ja muutat asenteesi omaa hyvinvointiasi kohtaan  ja saat liikkumiseen uutta kipinää. Kun näet tuloksia, niin motivoidut!

Ryhmässä tekemisen ilo on tehokasta; Ammattilaiset tsemppaa sinut tekemään oikeita valintoja.
Kurssin jälkeen on loistava jatkaa tuloksia uusiin tavoitteisiin, pysyviin tuloksiin.

Kurssin aikana tapaamiset tiistaisin 17.30-18.30. Kysy lisää info@funfit.org tai 05-3110022.  Mielellämme vastaamme kysymyksiin kurssisisällöstä! Seuraava Body Shape kurssi alkaa ti 2.5.2017 klo 17.30.
 

Palvelut yrityksille

Työnantaja, pidä huolta henkilökunnastasi tarjoamalla sille liikuntaa! Hyvinvoiva työntekijä on yritykselle voimavara ja omassa porukassa kuntoilu on hauskaa! Varatkaa aika ilmaiseen käyntiin kuntosalissamme ja innostukaa yhdessä liikkumisesta.

Räätälöimme myös yksityistunteja yrityksen omaan käyttöön; kiinnostaisiko oma niska-selkä- tai pilatestunti? Kokeilkaa eri lajeja ja löytäkää oma suosikkituntinne. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä kuntoilun alkuun mielellään. Kysy myös personal trainer palveluistamme lisää info@funfit.org

TFW Training For Warriors tunteja Kouvolassa liikuntakeskus FunFitin yhteydessä omassa EXTREME BOOT CAMP salissa. Katso lisätietoja www.TFWkouvola.com ja innostu mukaan!