(Teho)Cycling 45`, 50', 60'
Tehokas kokonaisuus, jossa kunto kasvaa ja rasva palaa. FunFitin cyclingit ovat ylpeitä vaihtelevista polkusessioista jossa meininki mainio ja taatusti hikinen. Teho-osuus 45 min, 50 min tai 60 min, lopussa 5 minuutin venyttelyt. Laiteopastus aina tarvittaessa.

TehoCycling 30`
Rautaista menoa koko puolituntinen. Tiukkoja ylä- ja alamäkiä jotta saat intensiivisen treenin puolessa tunnissa. Voit jatkaa torstaisin treeniä coretrimmillä tai LM Body Pump 30' toiset puolituntia.

Oletko kokeillut sykeseurannalla sisäpyöräilyä? Polar järjestelmämme mahdollistaa sen sinulle! Löydä tehokkain ja järkevin sykealueesi ja uusi mielenkiintoinen ulottuvuus kuntoiluusi. Tiistaisin ja perjantaisin voit siis halutessasi seurata omaa sykealuettasi treenin aikana sykevyön avulla. Fiilis on mitä parhain polkemisen aikana ja varsinkin treenin jälkeen. Jokainen spinningtunti sisältää loppuvenytykset!

TFW Kids Action 45' 5-9 v.
Monipuolista liikuntaa lapsille, joka tempaa mukaansa yhdistettynä TFW liikuntarataan. Kehittää koordinaatiota ja kehonhallintaa. Todella hauskaa! Soveltuu myös vähemmän käynneille ja aloitteleville. Launtaisin klo 10.15.

Aikuinen + lapsisoturi 3-13 v

Treenaa kuin soturi yhdessä lapsesi kanssa. Koko perheen yhteinen treenihetki pilke silmäkulmassa.

Teinisoturit 10- 16 v.
Tehokas TFW treeni teineille kunnon kohottamiseen vaikka yhdessä kaverin kanssa. Maanantaisin 16.25.

Kiddie  Jam 45' 4-6 v.

Leikin ja luovuuden kautta kurkistetaan eri tanssilajien maailmaan. Tunti tarjoaa maistiaisia streetistä kansantanssien kautta lavatansseihin, balettia unohtamatta.

Äiti-vauvajumppa
Hauska ja hikinen 45-minuuttinen vauvan kanssa liikkuen ja leikkien. Vauvat mielellään n. 2–11 kk:n ikäisiä. Yhdessä tekemisen riemua! Äideille myös lantionpohjajumppaa ja tehovenytyksiä. Huom! Torstaisin klo 10.30.

Äiti+naperojumppa
Iloinen liikuntahetki naperoille äidin kanssa. Äidille jumppaa lapsen kanssa ja kivoja leikkejä iloisen porukan kanssa. Keskiviikkoisin 10.30. Kaikki mukaan 1-5 v lapsille.

Ilmoittauduthan kaikille tunneille!

Les Mills BodyPump® ja Les Mill BodyPump 30'
Maailmankuulu, lisensoitu lihaskuntotunti, jolla treenataan kehon suurimmat lihasryhmät säädettävän levytangon avulla. Tunnin rakenne on sama n. 3 kk. Sopii kaikille, myös miehille!

Pilates 45' ja 60`  - Kehon lihaksistoa, erityisesti syviä keskivartalolihasryhmiä vahvistetaan ja venytetään miellettyvästä Pilates-menetelmää käyttäen.
 

Pumppitrimmi
Lihaskestävyystreeni. Alkulämmittely 10-15 min. Liikkeet tehdään voimatangon avulla. Lisäksi käytetään step-penkkiä, käsipainoja ym. ohjaajan valinnan mukaan. Ei askelsarjoja, takuuvarma teholtaan. Sopii kaikille.

Zumba® Fitness
Hittilaji joka ihastuttaa! Lattarirytmejä sekä monipuolisesti eri tanssityylejä helposti ja tehokkaasti yhdistellen. Hauskaa ja tehokasta; ihastut varmasti.

Zumba+lihaskunto
Helppoa ja hauskaa tanssia ja väliin lihaskunto-osuus joko oman kehon vastuksella tai esim käsipainoilla. Vuorotellen zumbaamista ja voimaa. Taatusti hauskaa ja tehokasta! Sopii sinulle joka haluat fiilistellä ja saman tunnin aikana vahvistaa lihaksia tehokkaasti.

Coretrimmi 30`
Treenaa keskivartalo timmiksi! Tehotreeni koko coren alueelle. Vatsalihaksiston ja selkälihaksiston tiukka kiristystreeni! Loistava jatke cycling 30` treeniin. Tai kiireiselle treenaajalle vaihtelua. Sopii kaikenkuntoisille. 
 

Les Mills BodyJam®
Uusimpien biisien ja tanssityylien kiehtova kooste. Kehon jumiutumat saavat kyytiä, kun hauskanpito alkaa. Tuntirunko on sama n. 3 kk, joten aloittelijakaan ei tipu kärryiltä. Huippumusikki virittää rentoon ja varmasti hikiseen tunnelmaan. Sopii kaikille!

Les Mills Grit Strength®
Meno täyttä rautaa 30 minuuttia ja samalla tosi hauskaa. Tämä laji mullistaa ryhmäliikunnan tehokkuuden; voimaa ja sykettä intervalliharjoituksin. Sopii haasteita ja tehotreeniä kaipaaville, pakko kokeilla, ihastut!

Flow jooga
Dynaamista, energistä  joogaa flow-tyyliin. Keho herää, notkistuu ja vahvistuu. kesto 60 minuuttia. Soveltuu kaikille pehmeää aamuherätystä haluaville.

FasciaMe
FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä ryhmäliikuntaan. Tunnille et tarvitse mitään välineitä.
Tunti koostuu liikeharjotteista ja tunnin lopussa lyhyt fasciapiste käsittely pallolla, sekä loppurentoutus.

TRX-treeni 45' ja  50'
Supersuosittu kokovartalon monipuolinentoiminnallinen treeni, jossa käytetään vastuksena oman kehon painoa ja trx-hihnojen kallistuskulmaa. Sopii kaikenkuntoisille liikkujille.


LAVIS
Lavatansseja ja vähän lattarirytmejäkin hauskasti, ja hikisesti pilke silmäkulmassa tehden. Ei paria tarvita, pelkästään rento mieli mukaan. Sopii aloittelijallekin.ILMOTTAUDUTHAN KAIKILLE TUNNEILLE AVOINNA24 JÄRJESTELMÄSSÄ! 
funfit.avoinna24.fi/company/reservation