(Teho)Cycling 45`, 50', 60'
Tehokas kokonaisuus, jossa kunto kasvaa ja rasva palaa. FunFitin cyclingit ovat ylpeitä vaihtelevista polkusessioista jossa meininki mainio ja taatusti hikinen. Teho-osuus 45 min, 50 min tai 60 min, lopussa 5 minuutin venyttelyt. Laiteopastus aina tarvittaessa.

TehoCycling 30`
Rautaista menoa koko puolituntinen. Tiukkoja ylä- ja alamäkiä jotta saat intensiivisen treenin puolessa tunnissa. Voit jatkaa torstaisin treeniä coretrimmillä tai LM Body Pump 30' toiset puolituntia.

Oletko kokeillut sykeseurannalla sisäpyöräilyä? Polar järjestelmämme mahdollistaa sen sinulle! Löydä tehokkain ja järkevin sykealueesi ja uusi mielenkiintoinen ulottuvuus kuntoiluusi. Tiistaisin ja perjantaisin voit siis halutessasi seurata omaa sykealuettasi treenin aikana sykevyön avulla. Meillä on trendikäs spinningstudio upealla maisematykityksellä. Fiilis on mitä parhain polkemisen aikana ja varsinkin treenin jälkeen. Jokainen spinningtunti sisältää loppuvenytykset!

Bailatino KIDS
3–6-vuotiaille suunnattu hauska tanssitunti. Tutustutaan latinalaisrytmeihin leikin varjolla. Opetellaan mm. salsan, rumban ja merenquen perusaskeleita, joissa lapsi kokee onnistumisen elämyksiä! 

TFW Kids Action 5-9 v.
Monipuolista liikuntaa lapsille, joka tempaa mukaansa yhdistettynä TFW liikuntarataan. Kehittää koordinaatiota ja kehonhallintaa. Todella hauskaa! Soveltuu myös vähemmän käynneille ja aloitteleville. Launtaisin klo 10.15.

Teens Dancing Warriors 9-15-vuotiaille
Monipuolista tanssiliikuntaa lattarirytmejä ja poppia yhdistettynä TFW treeniin. Fiilistä, joka tempaa mukaansa. Kehittää koordinaatiota ja kehonhallintaa. Sunnuntaisin klo 14.20.

Äiti-vauvajumppa
Hauska ja hikinen 45-minuuttinen vauvan kanssa liikkuen ja leikkien. Vauvat mielellään n. 2–11 kk:n ikäisiä. Yhdessä tekemisen riemua! Äideille myös lantionpohjajumppaa ja tehovenytyksiä. Huom! Torstaisin klo 10.30.

Äiti+naperojumppa
Iloinen liikuntahetki naperoille äidin kanssa. Äidille jumppaa lapsen kanssa ja kivoja leikkejä iloisen porukan kanssa. Keskiviikkoisin 10.30. Kaikki mukaan 1-5 v lapsille.

Ilmoittaudu kaikille tunneille!

 

Hot body Jooga
Harjoitus tapahtuu n. 35-asteisessa lämpötilassa. Lihakset notkistuvat ja sietävät paremmin joogan hitaita, pitkiä venytyksiä. Kehoa vahvistavaa ja rentouttavaa. Myös aineenvaihdunta kiihtyy, uskaltaa tulla ilman aiempaa joogakokemusta. Vettä mukaan!

Kahvakuula (girya)
Mullistavan tehokas toiminnallinen treenimuoto, joka soveltuu sekä miehille että naisille. Jokaisen tunnin alussa pieni tekniikkaosuus, jotta jokainen pääsee turvallisesti mukaan. 

Les Mills BodyBalance®
Les Mills -lisensoitu Body and Mind -tunti. Monipuolinen, harmoninen ja tehokas kokonaisuus joogaa, Pilatesta ja taijia. Vahvistaa kehoa ja tasapainoa sekä lisää liikkuvuutta. Ohjelma on sama n. 3 kk. Soveltuu kaikenkuntoisille.

Les Mills BodyCombat®
Vauhtitunti, jossa hiki lentää! Ohjelmassa yhdistellään taistelulajeja, potkuja ja nyrkkejä. Ohjelmarunko on sama n. 3 kk. Suositeltava tunti kaikille tiukkaa treeniä haluaville!

Les Mills BodyJam®
Uusimpien biisien ja tanssityylien kiehtova kooste. Kehon jumiutumat saavat kyytiä, kun hauskanpito alkaa. Tuntirunko on sama n. 3 kk, joten aloittelijakaan ei tipu kärryiltä. Huippumusikki virittää rentoon ja varmasti hikiseen tunnelmaan. Sopii kaikille!

Les Mills BodyPump® ja Les Mill BodyPump 30'
Maailmankuulu, lisensoitu lihaskuntotunti, jolla treenataan kehon suurimmat lihasryhmät säädettävän levytangon avulla. Tunnin rakenne on sama n. 3 kk. Sopii kaikille, myös miehille!

Pilates 45', Pilates+venyttely, PowerPilates
Pilates 45' - Kehon lihaksistoa, erityisesti syviä keskivartalolihasryhmiä vahvistetaan ja venytetään miellettyvästä Pilates-menetelmää käyttäen.
Pilates+venyttely - Pilatesmenetelmällä lisää elastisuutta, liikkuvuutta ja ryhtiä kehoon. Rentouttavia ventyksiä.
PowerPilates - Kehon vahvistamista tehokkailla pilates liikkeillä ja oman kehon vastuksella, ryhtiä parantavia liikkeitä. 
Kaikki pilatestunnit soveltuvat kaikenkuntoisille. Suositeltavia tunteja ehdottomasti kaikille liikkujille ja ryhtiä haluaville!

Pumppitrimmi
Lihaskestävyystreeni. Alkulämmittely 10-15 min. Liikkeet tehdään voimatangon avulla. Lisäksi käytetään step-penkkiä, käsipainoja ym. ohjaajan valinnan mukaan. Ei askelsarjoja, takuuvarma teholtaan. Sopii kaikille.

Zumba® Fitness
Hittilaji joka ihastuttaa! Lattarirytmejä sekä monipuolisesti eri tanssityylejä helposti ja tehokkaasti yhdistellen. Hauskaa ja tehokasta; ihastut varmasti.

Zumba+lihaskunto
Helppoa ja hauskaa tanssia ja väliin lihaskunto-osuus joko oman kehon vastuksella tai esim käsipainoilla. Vuorotellen zumbaamista ja voimaa. Taatusti hauskaa ja tehokasta! Sopii sinulle joka haluat fiilistellä ja saman tunnin aikana vahvistaa lihaksia tehokkaasti.

Coretrimmi 30`
Treenaa keskivartalo timmiksi! Tehotreeni koko coren alueelle. Vatsalihaksiston ja selkälihaksiston tiukka kiristystreeni! Loistava jatke cycling 30` treeniin. Tai kiireiselle treenaajalle vaihtelua. Sopii kaikenkuntoisille. 

Piloxing®
Piloxing yhdistää ainutlaatuisella tavalla ppilateksen ja nyrkkeilyn. Tunti on erinomainen yhdistelmä kestävyysharjottelua,nyrkkeilyssä tarvittavaa nopeutta ja ppilateksen peruslihaksistoa vahvistavaa kuntoilua. Energinen musiikki tuo lisää voimaa harjoitteluun. Piloxing tunti tarjoaa tehokkaan treenin unohtamatta hauskanpitoa ja hyvää fiilistä. Tällä tunnillalaitetaan keskivartalon korsetti kuntoon ja annetaan pakaroille kyytiä! Sleek, sexy,powerfull!

Les Mills Grit Strength®
Meno täyttä rautaa 30 minuuttia ja samalla tosi hauskaa. Tämä laji mullistaa ryhmäliikunnan tehokkuuden; voimaa ja sykettä intervalliharjoituksin. Sopii haasteita ja tehotreeniä kaipaaville, pakko kokeilla, ihastut!

Flow jooga
Dynaamista, energistä  joogaa flow-tyyliin. Keho herää, notkistuu ja vahvistuu. kesto 60 minuuttia. Soveltuu kaikille pehmeää aamuherätystä haluaville.

FasciaMe
FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä ryhmäliikuntaan. Tunnille et tarvitse mitään välineitä.
Tunti koostuu liikeharjotteista ja tunnin lopussa lyhyt fasciapiste käsittely pallolla, sekä loppurentoutus.

TRX-treeni 45' ja  50'
Supersuosittu kokovartalon monipuolinentoiminnallinen treeni, jossa käytetään vastuksena oman kehon painoa ja trx-hihnojen kallistuskulmaa. Sopii kaikenkuntoisille liikkujille.

Les Mills Grit Cardio®
30 minuutin treeni, jossa ei käytetä mitään välineitä. Aerobista kuntoa parantavia liikkeitä tehdään kehon omalla painolla. Kaikille hikeä pelkäämättömille.

Rullaus kehonhuolto
Roller Foam rullalla avataan kehon lihaskalvoja ja hierotaan lihaksia pehmeämmiksi. Rauhoittava tunnelma ja lopussa rentoutus. Sopii ehdottomasti kaikille. Saa tuoda omankin rullan mukaan. Kesto 50 minuuttia.

Pilatesrullaus
Sopii kaikenkuntoisille! Kehon lihaksistoa, erityisesti syviä keskivartalonlihasrymiä vahvistetaan ja venytetään mielyttävästi. 30 min rullausta ja 30 min pilatesta.

LAVIS
Lavatansseja ja vähän lattarirytmejäkin hauskasti, ja hikisesti pilke silmäkulmassa tehden. Ei paria tarvita, pelkästään rento mieli mukaan. Sopii aloittelijallekin.

ILMOTTAUDU KAIKILLE TUNNEILLE AVOINNA24 JÄRJESTELMÄSSÄ! 
funfit.avoinna24.fi/company/reservation